top of page

Over Hans Krudde

Als kind had Hans twee grote hobby's; DIEREN en FOTOGRAFEREN. Op de boerderij waar hij opgroeide verzorgde hij paarden, schapen, kippen, honden en katten en had hij een professioneel ingerichte donkere kamer op zolder. Hans volgde de Hogere Landbouwschool én de Fotovakschool om van beide passies zijn werk te maken en werkt nu al vele jaren in het dierverzorgings- en paardenhouderijonderwijs én als vakfotograaf.

 

Als fotograaf heeft Hans oog voor licht, sfeer, emotie, detail en verhaal. Kwaliteiten die hij inzet bij het maken van portretten, reportages en vrij werk.

Op zijn website www.hanskrudde.nl vind je meer info.

 

Het fotograferen van dieren blijft een belangrijke positie innemen in zijn fotografie. Hans is ervan overtuigt dat je een onderwerp alleen goed in beeld kan brengen als je er verstand van hebt! Het hebben van veel geduld en het gedrag kunnen voorspellen van het dier dat geportretteerd wordt  zijn voorwaarden voor een unieke dierenfoto.

Naast het fotograferen van dierenevenementen en voor dierenvakbladen maakt Hans met veel plezier portretten van huisdieren en paarden (al dan niet met hun baasje) bij mensen thuis.

bottom of page